Confidențialitate

   BAZA LEGALĂ

Conform cerințelor Regulamentului nr.679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SNRE are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

CE DATE COLECTĂM

Datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm sunt următoarele:

  • nume, prenume, numărul de telefon, e-mail – prin formularul de trimitere oferte/cereri
  • nume, email – prin formularul de contact

SCOPUL COLECTĂRII

Scopul colectării datelor cu caracter personal furnizate voluntar prin trimiterea unei solicitări pe site sau furnizate pe orice alta cale pusa sa dispozitie prin această pagină de internet îl reprezintă:

  1. efectuarea demersurilor înaintea încheierii unui contract, la solicitarea dumneavoastra si ulterior in vederea executarii obligatiilor contractuale;
  2. pentru a va putea răspunde întrebărilor adresate prin formularul de contact;
  3. pentru protejarea intereselor legitime ale societății;
  4. pentru scopuri statistice ce nu implica crearea de profiluri individuale

Google Analytics

În ideea de a optimiza serviciile noastre și a ne îmbunătăți serviciile, putem folosi serviciul Google Analytics pentru a urmări și înregistra traficul pe site. Acest serviciu nu identifica personal un utilizator, nu solicita datele personale, dar urmareste ip-ul, ce tip de terminal folositi (desktop,laptop, mobil), ce tip de browser folositi, cat timp petreceti pe site și ce funcții utilizati pe site. Utilizând site-ul sunteți de acord cu modul de utilizare de către noi a serviciului google analytics, în conformitate cu aceasta termeni si conditii. Dacă nu sunteți de acord cu modul nostru de utilizare a serviciului google analytics, trebuie sa configurati corespunzător setarile browser-ului dumneavoastra.

Compare listings

Comparaţie